Hjälp på traven

Det är inte alltid som det är helt problemfritt att driva eget företag, och ska jag vara helt ärlig så är det mycket av min tid som går åt till att lägga på dokumentering, orderhantering och annat administrativt arbete som egentligen inte har någonting alls att göra med det jag erbjuder. Dessutom tjänar jag inga pengar på det, men det är fortfarande ett nödvändigt ont att genomföra, dels för att det finns lagar och regler att följa men också för att ha någon överblick och koll på det jag sysslar med. Det är helt enkelt ett nödvändigt ont som behöver fixas.

Jag har sedan en tid tillbaka varit ute efter någon som kan hjälpa mig med mina sysslor, och utan att det får kosta allt för mycket. jag vill helt enkelt ha någon form av ärendehanteringssystem som gör att jag sparar in tid, tid som jag istället kan lägga på sådan tid som jag kan fakturera och därmed tjäna pengar på. Jag hittade AM System som till första anblicken ser ut att vara precis det som jag har letat efter.

Det är tydligen en heltäckande tjänst som erbjuder mig all form av orderhantering, smarta lösningar för dokumentering och dessutom underhåll. Det kommer säkerligen i slutändan vara precis det som kommer att spara mig all den här tiden som jag bara ser rinner ur mina fingrar, utan någon som helst anledning. Med AM System känns det som att det kommer att ordna upp sig betydligt för mig, och det är därför som jag kommer att inleda en testperiod hos företaget. Skulle det visa sig att de levererar vad de lovar så kan de definitivt förvänta sig en betalande kund, för ärligt talat skulle en sådan tjänst göra att jag kan tjäna ännu mer, trots att jag samtidigt betalar för tjänsten.