Inspiration!

Jag älskar sommaren och jag får alltid en massa inspiration när ljuset återvänder. Det finns nästan inget bättre än att ta med sig ett skissblock och sätta sig på en bänk i parken, på en stubbe i skogen eller på en vacker strand och bara vara. Jag får alltid massor av idéer som jag klottrar ner, och jag har faktiskt fått några av mina allra bästa idéer på det viset.

Det känns liksom som att sinnet öppnar sig av ljuset och värmen, och man blir piggare av solens vitaminer. Jag äter visserligen vitaminer året runt för att hålla mig pigg och kry. Det kan vara lätt att tro att man bara behöver vitaminer när det är mörkt och kallt, men det är viktigt att man får i sig alla vitaminer och mineraler man behöver även på sommaren, så jag äter alltid multivitamintillskott som jag beställer från svensktkosttillskott.se.

Jag ser även till att äta mycket frukt och grönt, men det är ju svårt att veta exakt vad man får i sig så det känns tryggt att äta multivitamin där allt ingår. Vatten är en annan sak som kroppen verkligen behöver, och det gäller både sommar och vinter. Många dricker mycket mer på sommaren när det är varmt, men på vintern är det torrt och då behöver man också vätska.

Det kan även vara svårt att få i sig tillräckligt med protein för att få de resultat man önskar av sin träning. Tittar man sedan vad som finns i ”protein-djungeln” så är det svårt att bestämma sig för : vad passar just mig?
Svaret på denna fråga fick jag i artikeln om protein för träning där jag även fick tips på ett prisvärt protein.
Protein som kosttillskott

Jag upplever att sajten svensktkostillskott.se ger mig mer än konkurrenter som t ex Gymgrossisten.com eller mmsports.se. Svenskt kosttillskott ger mig kunskap och vägledning till de produkter som passar mig.

Kosttillskott har blivit allt viktigare för mig både i på jobbet och på fritiden, jag jobbar inte alls bra när jag är hängig, så för mig är det väldigt viktigt att jag håller mig fräsch i kroppen. Det gäller också att hitta en bra balans mellan jobb och fritid, för även om jag älskar mitt jobb och gärna låter det ta upp mycket av min tid måste det också finnas tid för återhämtning. Så är det i alla fall för mig!