Kontakta mig

fredriklitenOm du är intresserad av att arbeta med mig, är du varmt välkommen att kontakta mig!

Jag erbjuder formgivning av snygga och funktionella möbler. Jag har specialiserat mig inom soffor, och bäddsoffor, men gör också fåtöljer, soffbord och i vissa fall även andra typer av möbler. Alla förfrågningar är välkomna, och jag försöker alltid att hålla kundens önskemål i fokus när jag formger.

Mitt företag inriktar sig mot att göra estetiskt tilltalande möbler som håller god kvalitet, och har smarta lösningar och funktioner. Jag brinner för det innovativa, och gör gärna multifunktionella möbler som är utvecklade för att underlätta eller förenkla vardagen för människor. Mötet mellan design och användbarhet är något jag tillämpar i alla möbler jag formger.

För mig är samarbetet med kunden väldigt viktigt, och tillsammans diskuterar vi idéer och önskemål. Jag tar gärna emot besök på mitt kontor i Stockholm, men är också flexibel och kan åka ut på kundmöten om så önskas. Självklart kan referenser lämnas. Efter konsultation lämnar jag ut en offert där det framgår vad vi diskuterat och hur arbetet skulle kunna genomföras.

Kontakta mig och berätta om din idé, så träffas vi över en kopp kaffe och diskuterar vårt framtida samarbete!

Tfn: 0480 450 632
@: kontakt@fredrikekholm.se
Twitter: @fdEkholm

Du kan också använda det här formuläret för att maila mig direkt:

Namn *

Epost*

Ämne

Ditt meddelande