Ny bäddsoffa – snart i en e-butik nära dig!

Min nya bäddsoffa snart uteI mitt arbete gör jag ibland möbler till kunder efter önskemål, och ibland formger jag helt egna idéer som jag sedan försöker få någon att nappa på. Nu har jag arbetat på en ny bäddsoffa, som jag tror att många skulle uppskatta i sina hem. Den är tänkt att vara snygg, funktionell och hålla god kvalitet, samtidigt som den vänder sig till det ”vanliga” Svensson-hemmet som uppskattar god design men inte vill lägga en förmögenhet på möbler.

Jag tycker att det är viktigt att arbeta mot en bred kundgrupp, och jag anser att nytänkade design inte enbart ska finnas till för de rika. En viktig sak med att göra smarta och funktionella möbler är just att de ska kunna passa många. Visst blir det ibland så att de nyaste och hetaste möblerna vänder sig till de som har mycket pengar, men jag försöker ofta pressa priserna samtidigt som jag inte tummar på kvaliteten. Letar man efter billiga soffor ska man ändå kunna få snygg design och bra funktion.

I dagsläget samtalar jag med företaget Trademax om att få med min nya bäddsoffa i deras kollektion, och de verkar väldigt intresserade av att sälja den. Vi ska ha ett möte snart där de ska få kika på en prototyp. Det som är speciellt med just den här bäddsoffan är framförallt att den är väldigt enkel att ställa upp till en säng. Vissa soffor kan vara tunga och otympliga att bädda upp, och så vill vi ju inte ha det. Dessutom har den inbyggd förvaring där täcken och kuddar får plats. En smart soffa helt enkelt, och dessutom har jag designat ett matchande soffbord till!